hoofd Massage

Hoofdmassage is heerlijk ontspannend en goed voor de huid en bloedsomloop.

 

Versterkt de gezichtsspieren en verlicht spanning.

De meeste mensen hebben veel spanning in hun gezicht. Als we ons gestresst, moe of geconcentreerd voelen, spannen we ons voorhoofd en ooggebied aan, wat na verloop van tijd rimpels veroorzaakt. Een  hoofdmassage aan het einde van de dag helpt die spanning los te laten.

hoofdmassage

Geeft gifstoffen vrij.

Het gebruik van veel schoonheidsproducten, omgevingsfactoren en de drukte van alledag kunnen ervoor zorgen dat gifstoffen zich ophopen in onze huid, wat bijdraagt aan fijne lijntjes, wallen en puistjes. Hoofdmassages verhogen de doorbloeding, waardoor lymfedrainage in uw gezicht wordt geactiveerd om afval en gifstoffen weg te spoelen en uw huid fris en schoon te houden, zowel van binnen als van buiten.

Verbetert de bloedsomloop.

Net als bij het doen van een set push-ups, stuurt de beweging van een hoofdmassage een golf van bloed en zuurstof naar je huid. Deze verhoogde stroom verheldert de huidskleur en helpt uw huid te ontgiften. Meer zuurstof die naar de huid wordt gestuurd, staat gelijk aan een verhoogde productie van collageen en celgroei, wat resulteert in een gladde, stralende teint.

hoofdmassage

ontspanning

Afgezien van de voordelen van de huidverzorging, helpt de hoofdmassage je om je aan het einde van een lange dag meer ontspannen en op je gemak te voelen.