Wat kost het?
Cadeaubon
iemand anders laten genieten?

Dat kan nu eenvoudig met onze cadeaubon.

Bijvoorbeeld voor 1 uur massage (langer kan natuurlijk ook) 1 jaar geldig en bij ons te verkrijgen.

U kunt deze cadeaubon bij ons bestellen en dan bij ons ophalen.

We kunnen hem ook in een leuke envelop naar u opsturen. Na overmaken van het gewenste bedrag komt de cadeaubon naar u toe.

Neem even contact op om te zien wat het makkelijkst is.

nog een blije klant

Nu voor de 2e keer geweest met een grote spanning en stijfheid aan mijn schouders en rug (overbelast trapezium). Tom heeft alles uit de kast gehaald om mij te helpen. Vanaf de eerste seconde tot mijn vertrek kreeg ik de beste kwaliteit. Sinds mijn bezoek is de klacht sterk verminderd. Ik kan haar ten zeerste aanbevelen. Bedankt Tom.

Karina

naar boven